Båtmat – överraska med läckra fiskpaket
Bullens pilsnerkorv och ravioli på burk funkar men vad sägs om att jacka upp kraven och satsa på ett fiskpaket? Se inslaget!
Vi vet – många båtar, för att inte tala om skärgårdsklippor, är begränsade när det kommer till köksutrustning. Något som i sin tur begränsar valmöjligheterna när det kommer till maträtter. Om man inte förbereder en del hemma vill säga, då öppnas betydligt fler möjligheter.
Som i fallet med fisk till exempel som kan rimmas med salt och socker redan innan avfärd. Bara för att sedan användas senare och varför då inte till ett fiskpaket?
Här tar vi rygg på kocken och skärgårdsälskaren Malin Rosdahl som förgyller båtlivet med en portabel grill samt bjuder på sina inspirerande tips där rikligt med smör bara är ett exempel. Ett annat är att förgylla det hela med en god aioli.
Glöm inte örtoljan!
Men frågan är ändå om det inte är Malins egen örtolja som verkligen lyfter fiskpaketet.
Se inslaget!