Över Atlanten – då släpps säsong sju av succéprogrammet

Konceptet är sig likt, skepparen densamme men äventyrarna är nya – även om deras ansikten är kända för de flesta. Snart släpps säsong sju av tittarsuccén Över Atlanten.

Med Saint Martin som mål sätter Gurra Krantz med besättning snart ut på ett äventyr över Atlanten. Åtminstone i tv-rutan.

Seglingen är över och gjort sedan länge. Redan den 28 januari landsteg besättningen bestående av inga mindre än hockeylegendaren Peter Forsberg, komikerna Anders ”Ankan” Johansson och Kristoffer Appelquist, skådespelaren Suzanne Reuter, programledaren och skådespelaren Clara Henry och tv-kocken Dante Zia.

Men nu är det snart dags för säsongspremiär!

Smygtitt från vad som komma skall

Tidigare under året har vi fått en smygtitt från vad som komma skall. Då i form av en videohälsning i samband med att den förgående besättningen hade en återträff på torra land.

Väntans tid är dock snart över och den tredje september gör Gurra Krantz retur i tv-rutorna och då med ny besättning ombord på sin Swan 66:a

Den prisade realityserien går att följa på Kanal 5 eller via strömningstjänsten Max (före detta Discovery Plus). Där finns även tidigare säsonger att ta del av för den som inte kan vänta till premiären om en knapp månad!