Båtskroten – räddningen när du behöver "den där reservdelen"

En verksamhet som tar hand om gamla på ett ansvarsfullt sätt. Men också stället som har reservdelen som är avgörande för din båts fortsatta liv. Det är båtskroten i ett nötskal. Se videon!

Båtskrot-USA
Spana in videon med där Youtube-kanalen Born Again Boating besöker Lanier Marine Liquidators, en av världens största båtskrotar.

Nog finns det exempel på hedervärda verksamheter som skrotar båtar även på våra breddgrader där Båtskroten är ett lysande exempel. Dock är det långt kvar tills Sverige kan mäta sig med de stora båtskrotarna på andra sidan Atlanten. Ställen där man kan botanisera i timmar, dagar och månader för sitt höga nöjes skull. Men kanske framför allt – för att få tag i en i specifik del.

I grunden handlar det om att förlänga livet på den befintliga båten där en enda detalj kan vara skillnaden mellan att bli obrukbar till att fortsätta i trogen tjänst.

Frestande tillbehör

Eller varför inte bara pimpa din gamla båt med någon ny detalj som en rejälare badstege, en gaspedal istället för det traditionella, gashandtaget, en prydlig göstake, en kraftigare avbärarlist eller…

Lanier Marine Liquidators – ett paradis för den händige båtmeckaren. Se videon!

Spana in videon med där Youtube-kanalen Born Again Boating besöker Lanier Marine Liquidators.